Péter, László. 2018. Forbidden Football in Ceausescu´s Romania. Basingstoke: Palgrave Macmillan (Global Culture and Sport Series): „Intră semnalul“ – o istorie a artei de a urmări fotbalul la televizor în timpul dictaturii şi despre coeziunea etnico-socială în România socialistă - Bopp-Filimonov, Valeska (apropos [Perspektiven auf die Romania], 2019)
Recenzie