Jaroslav Nicolaevič Gutgarc, Russko–tigrajskij tigrin’ja–russkij razgovornik i slovar’ (Ėritreja, Ėfiopija). መምሃሪ ዝርርብ ትግርኛ–ሩስያኛ ሩስያኛ– ትግርኛ ምስ መዝገበ ቓላት - Krzyżanowska, Magdalena (Aethiopica, 2021)
Review